måndag 22 juni 2009

Blod, svett och tårar.. och så lite barbapappa

Känner av mina hormoner nu emellanåt... grinar mest åt allt, för att företag är så o-organiserade under semestertider, över att jag känner mig som en svullen barbapappa och för att min semester snart är slut å jag inte tycker mig fått gjort allt jag borde.

Ang. o-organisationen, jag skall fylla i papper till den där diktaturen Försäkringskassan, så jag kan få gå hemma och må bra de sista 2 månaderna.
Jag behöver dels fylla i ansökan om havandeskapspenning och sedan skall arbetsgivaren fylla i en blankett om att de inte kan omplasera mig och jag åker ner för att träffa min personal chef som vet hur allt skall fyllas i, men då har han gått på semester och allt jag får till svars är att ''vi fyller i denna och skickar till din enhet, men den här skall du själv fylla i''... *suck*.
Jag har ju inte den blekaste aning om hur den skall fyllas i, hur jag skall formulera mig, tänk om den inte går igenom och jag måste överklaga och inte kan gå hem eller går hem men inte får pengar... så tårarna sprutade i bilen hem och älskling fick se en nedbruten fet barbapappa som var på tok för trött och varm för sitt eget bästa..

Uch vad oatraktiv man känner sig som gravid!!

Åkte iaf upp med moderskapsintyget till FK.
Sedan var vi förbi och grilla och tjöta med min bonusbror hans flickvänn och min söta brorsdotter Nadine, hon är så charmig den lilla goingen


Peace&Love *J

torsdag 18 juni 2009

Ullared och 'fönster shopping' på halens.se

Tiden bara rusar iväg, har gått lite över 23 veckor nu..över halvvägs!!
Babyn brötar runt, helst mellan kl 2-3 på natten, kan ju kanske bero på att jag lägger mig då ifs =).
Ibland ser magen helt skev ut då den lägger sig på sne och trycker med huvudet el fötterna nedåt...fy tusan vad obehagligt det är.. blir antingen akut kissenödig eller... ja fiser nästan ner mig ..haha..

Jag har varit en sväng på ullared med mamma med, lägger upp lite bilder på sakerna nu i helgen tänkte jag.. blev lite smått å gott, men inte för mycket.

Ååå...hitta ju massa fint på halens.se jag vill ha med, får se vad älskling säger, om jag kan övertyga honnom om att en kombinerad ångkokare och mat mixer är ett måste;-)











Denna badtermometern är ju bara så underbar











Och så dessa såklart, till att frysa in smakisarna jag skulle laga i mixern/ångkokaren












Om det blir en liten flicka, som alla tippar på, så skall dessa köpas in



Peace&Love *J