måndag 20 juli 2009

Låt dem vara!!



Hela deras liv har deras pappa skyddat dem från offentligheten, han har inte velat att de skall förlora den bandom han sökte till den dagen han dog.
Han ville att de skulle få växa upp till att välja sin egen väg.

Det tog knappt en vecka efter det att han dog, till att de stod på scenen på hans minnesstund, till att hans girige far vill göra dem till de nya 'Jackson 5'...

Jag tycker rent ut sagt så jävla synd om dem!

Och givet vis så kommer det biologiska faderskapet på tal, vad spelar det för roll?
Michaels bror säger att det primära just nu inte är om Michael är deras biologiska far, utan vem som är Blankets mamma... och att han så fort han fått reda på det skall tillkänna ge det till alla!
Stackars barn!
Michael lär ha varit skum, men jag tvivlar inte på att han älskade sina barn och ville deras bästa.

Sådär, var bara tvungen att få ur mig lite frustration.

Peace&Love *J

12 veckor kvar !

Jisses vad snabbt det här går!
Känns som igår jag irra runt här hemma kl. 3 på natten med ett positivt test i handen och skratta å grät om vart annat... och nu har det gått 28 veckor av 40.

Yrvädret har haft 2 'lugna dagar' men nu är h*n igång igen och sprattlar och far.
Nu börjar jag känna att det är mer ont om plats då det mer är fötter, händer, armbågar och annat som mer stryker över magen.

Börjar känna att jag vill få ordning här hemma med, i helgen städa jag framsidan, skall försöka få in en bild på den senare.. Så ogräset mellan markstenen är borta, köksfönstret putsat, farstun skurad och även stup rännan (iaf. upp till andra våningen).
Hade det inte varit för fogarna så hade jag redan haft isär trappan till övervåningen och slipat å målat den... kanske redan börjar vilja boa lite..hihi

Peace&Love *J

söndag 12 juli 2009

Barnrummet =)

Barnrummet börjar så smått närma sig klart..skall lägga golv nu i veckan (läs Stefan, jag får hjälpa till i den mån mina fogar och ben tillåter)..sedan är det lister och klart!
Har kikat runt lite på inredning har beställt de här lamporna från ellos.se:





Sedan har jag hittat världens sötaste mattor på MIO...

Det är ju en av nackdelarna med att bekämpa sin nyfikenhet och inte kolla vad det är som gömmer sig i magen... ett jobba baby inte gör så bra då magen ser ut som en stormig dag på havet mest hela dagarna=)
Dom har ju visserligen en ''könsneutral'' variant, om man nu tycker att grönt är det, jag har inte tagit ställning i den frågan.. eller kan inte bestämma mig om jag tycker det.. såhär söt är den iaf:



Nej, om man skulle försöka komma i säng i tid i dag, jobbar dag imorgon!

Peace&Love *J


fredag 10 juli 2009

Shopping!


Vi var ute vid havet med Jenny, Erik, Edwin, Simon och Sebastian en solig em.. jätte mysigt och efter det tog jag och Älskling en sväng till 421 huset i Sisjön.. det blev lite kläder till mig och lite till älskling och så till lill pyret förstås.. jag hitta en jätte söt klänning på H&M för ett tag sedan...men vi vet ju inte vad det blir fören i oktober...menjag kunde inte hålla mig..och jaghar köpt jeans för flera tusen(!) som jag sedan låtit hänga i garderoben...mmm vet... men iaf, så jag tyckte inte 98kr för en bedårande klänning var så mycket...så nu har jag den här hemma!






Och så självklart fönstershoppa vi på Media Markt också en sväng.... så i nästa vecka blir det riktig shopping där..hemma bio högtalare för en summa jag inte tänker nämna och en ny dammsugare, Electrolux Ultra Silencer green!! Som jag suktat efter den!


Peace&Love *J

torsdag 9 juli 2009

Så mycker känslor!



Jag förstår inte att just jag, vi, skall bli föräldrar...
Att det under som sparkar och vrider och vänder på sig där inne faktiskt är vårt barn!
Bara tanken på att få träffa dig gör mig varm, knäsvag och ögonen fylls med tårar.
Du är lycka och förundran, längtan och hopp, du är kärlek!!

Peace&Love *J